Ny formand for landsbyrådet
 
Brian Holmberg valgte før sommerferien at takke af som formand for landsbyrådet. I den forbindelse skal der fra det nuværende landsbyråd lyde en stor tak til Brian for det arbejde han i sin tid som formand gjorde for byen.
Brian var en af de bærende kræfter i forbindelse med at skabe økonomi og mulighed for der kom en Kwik Spar til Astrup i 2010. Derudover var Brian også en ihærdig debattør i forbindelse med skolestrukturdebatten i efteråret 2010. En periode hvor det store engagement i byen virkelig blev vist.

Ny formand for landsbyrådet er Nicolai Thomsen. Nicolai har allerede sammen med resten af landsbyrådet haft de første møder hen over sommeren. Møder hvis formål har været at diskutere, hvad der skal arbejdes med den fremadrettet.

Som vi også har skrevet før, så har vi brug for alle, der har lyst – mulighed og tid, til at komme med deres input til at gøre Astrup en by vi, som vi er stolte af og som andre finder attraktiv.
Så kontakt en af landsbyrådets medlemmer – både hvis du har lyst til at høre om arbejdet i landsbyrådet, eller hvis du har gode ideer, du vil dele med andre.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 
Kontakt:
Nicolai Thomsen: 25 14 92 27
Jacob Bækgaard: 20 81 76 40
Jakob Køster: 28 63 98 50
 
Landsbyrådets medlemmer:
Nicolai Thomsen
Jacob Bækgaard
Jakob Køster
Søren Risager
Bente Olesen
Poul Arensbach
Anita Taagaard
Anna Marie Juel Thomsen
Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net