Jakob Køster // 21.07.12
astrup746@yahoo.dk //

Jeg har brygget videre på min idé med udendørs "legeplads" for voksne. jeg foreslår, at der etableres en Crossfit bane. Crossfit henvender sig til alle uanset alder. Det er en træningsform, som tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser og er en genial måde at opbygge sin muskulatur. Det er en rigtigt mandehørmstræning, hvor det handler om at presse sig selv til det yderste. Mine tanker er: Der etableres en cirkel på ca. 20-25 m i diameter med underlag som på en atletikbane. yderst i cirklen laves der en løbebane og inde i midten bygges Crossfit banen op. Redskaberne er simple og vil kunne udføres i billige materialer. Hjælpen til, hvordan banen bygges op og redskabernes udformning, vil vi med sikkerhed kunne hente hos Crossfit i Ålborg. Ved banen skal der laves tavler med øvelser og der skal være et ur. Der ansøges om midler gennem LAG, hvor der også søges ekstra ind til uddannelse af instruktør og oprettelse af hold under ASIF. Motionsformen er er stærk fremgang og mig bekendt findes der ikke egentlig Crossfit baner og hold omkring Hjørring. Ambitonen er at kunne tiltrække interesserede i Crossfit til Astrup samt give alle i Astrup en gratis mulighed for at træne, når man har lyst.
Jakob Køster Larsen // 29.04.12
butikkoester@gmail.com //

Jeg så gerne, at der var fokus på de unge og voksne. Derfor foreslår jeg, at der etableres et areal med udendørs motionsredskaber i rustfrit stål. Der opsættes en tavle med træningsvejledning og anbefalinger, som kombineres med en løbe- eller gåtur i Bøgstedplantage. Gode idéer med skøjtebane og bordtennis. Ligeledes net omkring tennisbanen.De nuværende arealer med asfalt bibeholdes og der skabes et hyggeligt areal omkring hytten, hvor det stadig skal være muligt at kunne samles.
Iben L. H. Rømer // 27.04.12
//

Et bordtennisbord.
Tennisbanenet op ved enderne og lidt af langsiderne af asfaltbanen.
Bruge den asfalterede fodboldbane til skøjtebane om vinteren.
Anita Taagaard // 26.04.12
ak@nordfiber.dk //

Jeg kunne rigtig godt tænke mig en agilitybane, som den der er hos Hjørring Helsestudie. Tror også at denne vil interessere mange af vores gæster udefra, som kommer i hallen.
Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net