Hvorfor holder vi jul ?- børnene i Astrup og Sindal er ikke i tvivl…
 
I den forgangne uge har børn i alle aldre haft mulighed for at deltage i små julegudstjenester i Sindal Bykirke og Astrup Kirke, hvor sognepræsterne Hanne Jørgensen og Susan Storm har fortalt juleevangeliet og spillet krybbespil med børnene.
 
Hvert eneste år hører vi den samme fortælling om, da Jesus blev født. Om kejser Augustus, som ville have tal på hele sit folk, så han kunne inddrive skatter. Og om Josef og Maria, som på kejserens ordre måtte gå den lange vej fra Nazareth til Betlehem. Forgæves banker de på dørene i Betlehem, men til sidst får de lov til at hvile i en stald. Jesus bliver født, svøbt og lagt i en krybbe. Hyrderne på marken udenfor stalden modtager englebudskabet og løber hen og finder det lille Jesusbarn. De flokkes om barnet i krybben sammen med staldens dyr. Og alle undrede sig over, hvad englen havde
fortalt: "I dag er der født jer en Frelser", - men Maria gemte det hele i sit hjerte. Og hyrderne tog tilbage til marken og takkede Gud for alt det, som de havde hørt og set.
 
Herefter blev der sunget om De tre vise mænd – nemlig ”Dejlig er den Himmel blå” og præsterne ønskede alle en rigtig glædelig jul !
 
I våbenhuset ventede godter og udenfor den smukke hvide og kolde julesne.

 

 

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net