25 års jubilæum i Astrup Sønderskov hallen

For 25 år siden var der nogle initiativrige folk i Astrup, der havde besluttet sig for at byen skulle have en idrætshal. De gik i gang med at samle penge ind hos byens borgere, og efter et stykke tid havde man indsamlet penge nok til at bygge arbejdet kunne sættes i gang. Meget af byggearbejdet, og den daglige drift er i alle de 25 år blevet udført af de mange frivillige, der har bakket om omkring aktiviteterne i hallen.
Et 25 års jubilæum skal selvfølgeligt fejres. Hallens bestyrelse har i et stykke tid drøftet hvordan et sådan jubilæum skulle foregå. Vi besluttede at vi ville forsøge at lave et åbent hus arrangement hvor alle aldersgrupper kunne involveres i en eller anden form.
Lørdag den 18/1 afholdte vi så vores åbent hus. Om formiddagen havde engageret nogle konsulenter fra DGI, der skulle lave nogle anderledes aktiviteter i hallen som alle kunne være med til. DGI blev dog som så mange andre ramt af den snestorm, der hærgede Nordjylland i dagene om til den 18. De kunne desværre pga. af sneen ikke stille op med deres udstyrs vogn, men en af deres konsulenter lavede dog nogle små udfordrerne lege som mange af gæsterne kunne deltage i. Resten af dagen var der lagt op til fri leg i Hallen.
Som altid når der afholdes aktiviteter i hallen stillede der nogle frivillige hjælper op. De sørgede for at de mange gæster der kom i løbet af dagen kunne forsyne sig med kage og frugt, samt sandwich til frokost.
En tak skal der lyde fra bestyrelsen for alle de gaver de blev givet på dagen, og ligeledes skal der også lyde en tak til frivillige hjælpere der stod for forplejningen. Sidst med ikke mindst skal alle de der trodsede sneen for at komme i hallen, så vi kunne få en hyggelig dag sammen selvfølgeligt også have en stor tak.
På bestyrelsens vegne
Henrik Nielsen

Astrup, ASIF, Astrup Sønderskov hallen

Klik på billedet for at se flere billeder fra Astrup Sønderskov hallen 25 års jubilæum

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net