Astrup, ASIF
Bamsif afslutter fantastisk sæson

Lørdag d. 21. juni afholdt Bamsif fodboldafslutning i Fun Park Hirtshals for de fleste ungdomsspillere, idet de ældste årgange havde valgt at holde fest på anden måde. Omkring 100 børn og mange ledere deltog og havde en god dag med leg og hygge med alle dyrene.
Fodboldsæsonen 2013-2014 har været helt fantastisk for børnene fra Bjergby, Astrup, Mygdal og Sønderskov med høj aktivitet på banerne og et godt socialt samvær udenfor kridtstregerne. Klubben lægger vægt på at der skal være plads til alle børn og spiller efter HAK-princippet hvor alle skal spille mindst halvdelen af kampen.
I rækkerne under U13 fører DBU ikke stilling og alligevel er der grund til at rose drengene fra U10 som har været med i A-rækken og spillet lige op med førsteholdene fra store klubber som Hirtshals, SHI og Sæby. Også U12 har gjort det godt i A-rækken, ja faktisk så godt at de i næste sæson skal prøve kræfter med M-rækken. U17 under ledelse af Allan Nielsen hev en andenplads hjem og er nu klar til at prøve kræfter med U19 hvilket er første gang i klubbens historie. Også U14 sluttede på andenpladsen, blot et enkelt point fra nr. 1 og endelig sluttede U13 på en delt andenplads. På pigesiden klarede begge U11 hold sig flot og vandt langt flere kampe end de tabte og U15 vandt deres række og har været til regionsmesterskaber. Toppræstationer hele vejen igennem.
Nu venter en ny sæson lige om hjørnet og de fleste hold træner flittigt videre i sommerpausen for at være klar til efteråret og sommerens Dana Cup og Ramsing Cup. Torsten Conrad og Jørn ”Zyd” Jensen har valgt at tage en pause med trænergerningen, men bortset fra de to fortsætter de øvrige 24 trænere. Det er rart og godt for børnene at der er en vis kontinuitet og stabilitet på trænerfronten, så børnene kommer ud til nogle kendte ansigter som de føler sig trygge ved. Det faktum at næsten alle trænerne fortsætter tager formand Henrik Rasmussen som udtryk for at også trænerne har det rart i klubben og trives indbyrdes, ligesom Bamsif altid forsøger at lave gode rammer for trænerne og servicere dem mest muligt. Ud over trænerne fortsætter Børne- og Ungdomskonsulent Kenneth Kjærsgaard og han er med til at sikre at Bamsif fortsat udvikler sig i positiv retning.

Astrup, ASIFAstrup, ASIF
Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net