Borgermøde 23 oktober 2014

Astrup, ASIF, Astrup Sønderskov Friskole Klik her for at hente dokumentet som PDF fil

Borgermøde om ny friskole

ASTRUP: Astrup Skole er med på listen over de skoler, der må lade livet i forbindelse med kommunens spareplan, der blev vedtaget tidligere på måneden. Som konsekvens af skolelukningen, har man valgt at etablere en friskole i området.

Meget er allerede faldet på plads omkring tilblivelsen af den nye friskole, som får navnet Astrup Sønderskov Friskole, men der mangler stadig vigtige brikker for at få puslespillet til at gå op.

Derfor afholdes der borgermøde og stiftende generalforsamling torsdag 23. oktober kl. 19.00 på Astrup Skole, hvor alle med interesse i den nye friskole er velkomne.

De fremmødte får en vigtig rolle, da de i høj grad skal være med til at sætte ord på værdigrundlaget for den kommende friskole.

Efter et oplæg fra arbejdsgruppen om de overordnede tanker for skolen, bliver de fremmødte delt ud i workshops, hvor målet er at fylde indhold på begreberne.

Netop i dette arbejde er alle meninger og holdninger vigtige, da det ikke er arbejdsgruppen, som skal skabe skolen - det er forældre og andre interesseredes opgave.

Det der kommer ud af de forskellige workshops gives videre til den kommende bestyrelse, som også skal vælges på mødet.

Flere har allerede vist interesse for at få en plads i bestyrelsen, men alle har mulighed for at stille op.

Frivillige borgere fra Astrup medbringer kage, og Butik Køster sørger for kaffen. Begge dele sælges i pausen, og alle indtægter går til Astrup Sønderskov Friskole.

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net