Sommerjazz i Astrup kirke
 
Søndag d. 9. august  får Astrup kirke besøg af MAHALIA JACKSON TRIBUTE. Orkesteret er kendt for, med stor nerve og sjæl, at spille kendte  gospelnumre af Mahalia Jackson. Det bliver en aften med gode sange spillet af forrygende musikere, med nærvær, swing og soulpower!
Det nordjyske orkester består af Margrete Grarup (sang), Jakob Mygind (sax), Uffe Steen(guitar) og Niels Ole Sørensen (Hammond B3).
 
Margrete Grarup har et fantastisk vokalt overskud og er berømt for en nærværende jazzfeel og intens soulpower. Hun er godt på vej til at bryde igennem internationalt!
Jakob Mygind har sin helt egen og meget følsomme saxofonsound. Han er kendt fra bla. Match Brothers og Hasseris kirkes orkester og ikke mindst som fast medlem af New Jungle Orchestra.
Uffe Steen der denne dag er en værdig afløser for Ole Bech er en af landets absolut bedste guitarister.
Allerstedsnærværende Niels Ole Sørensen er både organist i Bangsbostrand/Skæve Kirke og  spiller desuden hammondorgel i mange forskellige sammenhænge  - både kirkejazz (Organica) og funky souljazz (Organic3). Derudover er han arrangør af en af Danmarks bedste jazzfestivaller: Tversted jazzy days!
Astrup, ASIF
Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net