Jubilæumsfest blev kulminationen på markering af Astrup Skoles jubilæum.
 
Lørdag eftermiddag kl. 16. var flaget igen hejst på Astrup Skole.
Det myldrede med mennesker, der var på vej til skole. Ikke fordi skolen har indført lørdagsskole i det nye skoleår. Når skolen var åben, skyldtes det, at der var åbent hus for gamle elever i anledning af skolens 50 års jubilæum.
Rigtig mange tidligere elever benyttede lejligheden til at gense skolen, lærerne og klassekammeraterne. Snakken gik og der blev opfrisket gamle minder under smil og latter – stemningen til aftenens fest var slået an.
 
Der var tilmeldt 330 tidligere elever til festen i Astrup Sønderskov hallen med spisning og efterfølgende dans. Idrætsforeningen stod for den del af arrangementet. Alt var vel tilrettelagt og lagde grunden til en rigtig god fest. Og det blev det!  Mange af deltagerne har efterfølgende delt deres glæde og begejstring over aftenen på Facebook.
 
Efter en god middag og musikalsk indslag ved tidligere elev og nu sangerinde Renee Kristiansen akkompagneret af Michael Vajhøj, blev der spillet op til dans. Festen sluttede kl. 02.00 – i alt fald officielt.
 
Fra skolens side vil vi gerne takke deltagerne for den store opbakning til arrangementet. Tak til alle de frivillige i idrætsforeningen, der gjorde det muligt, at holde en fest af den kaliber. Håber vi kan sige på gensyn om 25 år.

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net