Mulighed for Landsbypedel til Astrup og Sønderskov
 
For et par uger siden kunne man læse i Nordjyske, at man i Mosbjerg og Tolne havde fået en landsbypedel til at varetage mange af de vedligeholdelsesopgave, som de 2 byer har. En ordning som byerne var/er rigtig glade for.
 
Foreningerne i Astrup og Sønderskov har også de sidste par måneder arbejdet med at få stablet en sådan ordning på benene her. Foreningerne har, med Landsbyrådet som tovholder, afholdt flere møder for at undersøge, om der kan findes arbejde nok i de 2 byer til at der kan ansættes en pedel på fuld tid. Det er et af kravene for at opfylde ordningen.
 
Det var der!
 
Derfor har landsbyrådet nu, på vegne af foreningerne, indsendt en arbejdsbeskrivelse til Hjørring kommune og vi venter nu på, at der kommer svar tilbage om en mulig kandidat til jobbet. Hvor lang tid der vil gå er svært at sige, men der kan godt gå et par måneder før der er en egnet ansøger.
 
Foreningerne har aftalt, at man i fremtiden afholder faste møder (i første omgang en gang om måneden) hvor man aftaler hvilke arbejdsopgaver, der skal prioriteres.
 
Vil du vide mere om ordningen så ring til Jacob Appel Bækgaard på telefon 20 81 76 40.
 
Fakta
De foreninger der er med i ordningen i øjeblikket er:
 
ASIF
Sønderskov Borgerforening
Forsamlingshuset
Astrup Rideklub
Spejderne
Astrup Landsbyråd
 
Hvis du vil høre om din forening også opfylder kravene til ordningen kan du også ringe til Jacob Bækgaard

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net