Halfest 2014

Her godt en måned før halfesten i Astrup/Sønderskov Hallen, går vi i festudvalget i gang med planlægning af de sidste detaljer, så alt forhåbentlig klapper på selve aftenen, så alle gæster kan få en fantastisk aften med god mad, festlig musik og humørfuld stemning.
Billetsalget går godt, og der er pt. solgt flere billetter, end der var gæster til halfest 2013 – så det lover godt! Men har du endnu ikke anskaffet dig en billet, så kan du stadig nå det – men skynd dig

Vi glæder os til at kunne byde velkommen til Stig Rossen & Vennerne. Vi er sikre på, at de formår at spille op til fest og dans. Det bliver også til at skønt gensyn med SixPack, som vi ved, er garant for fed musik!
Vi glæder os til at se en masse feststemte mennesker lørdag d. 1. marts i Astrup/Sønderskov Hallen – hvis du kommer, er du sikker på ikke at gå glip af en fed fest….prisen er kun kr. 299,- og for de penge får du både lækker mad, god musik fra de to ovennævnte bands og en kæmpe fest i en festklædt hal. Desuden er baren er klar til at byde på kold fadøl, små skarpe, udsøgt vin eller hvad du ellers behager!
Vi ses
De bedste hilsner
Festudvalget

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net