Det var ”jen tossi gu´r fææst…”
I skrivende stund er der gået ca. tre uger siden årets halfest i Astrup-Sønderskov Hallen, og det er blevet tid til at reflektere lidt over sagerne.
Hold da k… en stemning folk i Astrup og omegn forstår at skabe – man blir´ lige overrasket hvert år! Vi i festudvalget er fantastisk godt tilfredse med årets halfest, og det vil vi gerne takke alle de frivillige hjælpere for, men så sandelig også de feststemte gæster til festen!
Vi var ca. 670 festdeltagere og 40 hjælpere samlet i hallen lørdag d. 1. marts, og der var ingen tvivl om, at folk var kommet for at hygge sig…for der blev dælme hygget igennem!
SixPack leverede flot dinnermusik og senere underholdende dansemusik. Årets trækplaster var Stig Rossen & Vennerne, og de leverede lige præcis den vare, vi havde håbet på! Super fed stemning og gang i den. Da Stig Rossen & Vennerne gik på scenen første gang kl. 21, gik der ikke mange sekunder før dansegulvet var fyldt helt op!
Der forhandles pt. om at engagere Stig Rossen & Vennerne igen næste år, så det bliver spændende, om det kan lade sig gøre!
Endelig lykkedes det for Aksel at lokke TV2 Nord til Astrup – 12. gang blev lykkens gang…godt kæmpet Aksel Morrild!!! TV2 Nord sendte live fra halfesten, og der blev også vist klip fra de sidste forberedelser i timerne inden dørene åbnede! Så fik vi da vist Nordjyderne, at man i Astrup forstår at feste!
Næste år løber halfesten af stabelen lørdag d. 21. marts – så sæt krydset i kalenderen allerede nu!
 
/Festudvalget

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net