Skolekredsudvalget på Astrup-Sønderskov Friskole kan med stor glæde og stolthed meddele, at der på nuværende tidspunkt er indsamlet 175.000 kr. til vores friskole!!!

Det er SUPER flot, og vi siger TUSIND TAK til alle de, der knokler med at hjælpe os – både med husstandsindsamling og andre gode initiativer, der giver glæde til Astrup og Sønderskov som samfund: Sætter os på landkortet, som et landsbymiljø, der er værd at bevare – men også understreger, at der er vilje, gode initiativer, fællesskab og masser af ildsjæle, der bakker op om vores friskole.

Vores husstandsindsamling er stadig i gang! Stødt og roligt kommer vore indsamlere rundt på besøg i skoledistriktet gennem det meste af foråret. Der er dog stadig veje/adresser, der ikke er fordelt, så hvis du har lyst og mulighed for at give en hånd med til indsamlingen, hører vi meget gerne fra dig. Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan det praktisk foregår, så kontakt Julie Lindorff Leerskov på tlf.: 6060 9549 el. Michael Bach Nielsen på tlf.: 2936 9374.

Vi er endvidere ved at sætte andre projekter/aktiviteter i søen, der ligeledes har til hensigt at indbringe midler til skolen, men samtidig skabe gode oplevelser for borgerne i vores lokalsamfund. Har du lyst til at give en hånd med – stor som lille – så ret endelig henvendelse til os! Alle kan gøre nytte! Nogle opgaver er af meget praktisk karakter, nogle er store, andre er små. Omfanget bestemmer DU! Vi tager imod alle former for hjælp med kyshånd!

Vi takker endnu engang alle de frivillige for en meget stor indsats!

Mvh. Skolekredsudvalget.

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net