Astrup, ASIF, Astrup-Sønderskov Friskole Hent Flyer som PDF fil, ved at klikke her
SOMMERFEST I ASTRUP

Den 26. - 27. august 2016 skal I sætte et STORT X i kalenderen -og glæde jer!
Festen arrangeres af ASIF i samarbejde med skoleudvalget fra Astrup-Sønderskov Friskole.
Vi har i år et spændende tiltag, fordi vi hilser en hel bunke af spændende, kreative mennesker velkommen i hallen til KUNSTMESSE d. 27/8 fra kl. 11-16! Der vil være smykker, brugskunst, beton, pileflet, maleri, raku-brændt keramik, arbejdende værksted med ravslibning og trædrejning samt en kreativ stand, hvor alle børn selv kan være kreative.Derudover er der sjove og glade aktiviteter for børn og voksne -fx. en stor tombola, hvor Astrup-Sønderskov Friskole indsamler midler til ny legeplads på skolens område (i øvrigt en legeplads, som offentligt kan benyttes)!
Som i "gamle dage" er der Hønsebingo, stor hoppepude, ansigtsmaling og mange hyggelige aktiviteter på sportspladsen i de 2 dage og allerede nu kan vi også afsløre, at der lør. d. 27/8 om aftenen bliver STOR FAMILIEFEST med Livemusik, hvor ”Mellem Os” https://www.facebook.com/mellemos9900/vil underholde os alle! -Så kridt danseskoene og husk at booke bord/mad til festen - alle er velkomne! (voksne spiser for 100,- og børn for 50) -Der kommer snart program ud og vejledning til tilmelding.
Som sædvanligt er vi afhængige af frivillige hjælpere -både store og små -og ja, vi ved godt, at der lige har været Dana Cup, hvor mange sled og slæbte - men ingen hjælp, ingen fest - og vi er jo i Astrup - så naturligvis kommer der masser af hjælpere på banen, ikk´?
HUSK, at lidt hjælp er også hjælp -og hjælpere har det også altid hyggeligt!
Vi har brug for følgende:
Grill eller øltelt: kl. 17-20 fredag + kl. 14-18 lørdag + kl. 11-14 lørdag.
Hjælp til børnedisko (klargøring af dette): Fredag fra kl. 17-18 + 19:30 - 22 (salg af slush ice og andet lækkert). 
Borddækning i hallen: 16-18 lørdag
Hjælp i tombola (gerne børn/unge): 17-20 fredag + 11-14 lørdag + 14-18 lørdag.
Barvagt til selve festen i hallen: ca. kl. 18-22.
Vi glæder os til at se jer ALLE -store som små!
På vegne af festudvalget (Kim SkovenSvend Erik RiisagerMichael Bach Nielsen, Jens Svanholm LevorsenKai JensenGert Jensen)
Julie Lindorff Leerskov, tlf: 60609549
Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net