Astrup, ASIF Klik her for at hente opslaget som PDF fil
Kære borgere i Astrup/sønderskov & omegn:
 
Vi har brug for godt og vel 30 smukke og glade hjælpere, der er klar til at springe til og give en hånd med til julemessen den 4. december! Som forældre på skolen, kan du måske banke på hos din nabo og høre, om hun har lyst til at bage en kage -og på den måde støtte skolen? -Vi håber, at ALLE vil prøve at skaffe hoveder til alle posterne -så vi IGEN løfter i flok J TAK!


Vi har brug for følgende hjælpere:


8 stk kagebagere
6 stk pølsehornsbagere
2 stk. til sandwich-tilberedning og kaffebrygning kl. 8 -10
2 stk ved entré-lotteri fra kl. 9:40 – 13 (gerne unge)
2 stk ved entré-lotteri fra kl. 13-16 (gerne unge)
3 stk i salgsbod/kaffe/kage m.v. kl. 9:30 – 12:30 (Børn/unge kan hjælpe som 3. el. 4. person)
3 stk i salgsbod/kaffe/kage m.v. kl. 12:30 - 16:00 (børn/unge kan hjælpe som 3. el. 4. person)
2 stk hjælpere til klargøring fra kl. 8:30 -10:00
2 stk. hjælpere til oprydning fra kl. 16 - 17:30
1 stk., der vil sørge for et badebassin og små ”ænder” eller lign. med magnet + fiskestang (til julemesse hedder det nok en ”nissesø” og ikke en fiskedam -så det må meget gerne være nissehuer eller andet sjovt, der skal fanges J
2 stk., der vil passe nissesø fra 10-13 og fra 13-16 (gerne børn/unge)


- Kontakt Julie Leerskov på tlf. 60609549 eller på mail: as.skolekreds@gmail.com, når du har fundet den opgave, DU har lyst til at udføre.
 
- Udover disse 30 hjælpere, er der folk i kulissen, der står for udstilling, planlægning, avisartikler, trykning af plakater og bannere, klipning af gran, indkøb m.m. -Så hvis du en dag har lyst til at være med ”bag kulissen” -så skal du vide, at vi hygger os, og det er på ingen måde særlig farligt… Vi siger faktisk kun JA til de opgaver, vi kan overskue -ellers sidder vi blot og kaster løs med gode ideer! Du er velkommen med på næste møde i Skolekredsen - det er helt gratis at få en prøvetime - og der medfølger kaffe, nogle gange en fyraftensøl og måske en pebernød! Et medlemskab i Skolekredsen er en god måde til at lære sit lokalsamfund lidt bedre at kende… (Det har jeg selv opdaget). Nuværende medlemmer i Skolekredsudvalget er Michael Bach, Jens Levorsen og undertegnede. Derudover deltager Svend Erik Risager som repræsentant for bestyrelsen. Det optimale ville være at kunne mønstre 5-6 mennesker i vores lille udvalg -derfor ville vi blive vældig glad, hvis du har lyst til at være med -måske i en kort periode? En støtte til Astrup-Sønderskov Friskole er en støtte til HELE byen. Vi laver ikke kun arrangementer, som hjælper skolen, men tænker bredt og arbejder sammen med både ASIF, Forsamlingshuset, Rideskolen og andre aktører i byen.


På vegne af skolekredsudvalget /Julie Leerskov.

Med venlig hilsen
 
Julie Leerskov, tlf:60609549
 
Skolekredsudvalget
Astrup-Sønderskov Friskole
Skolestien 2, Astrup - 9800 Hjørring
 
Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net