Vi er ca. 8-12 personer, der har cyklet en gang om ugen, hvor vi synes vejret har tilladt det. Vi har snart cyklet i 7 år.

Vi starter langsomt op med 10 km de første gange og så op til ca. 25 km i snit nogle gange op til 35 km., når vejviseren strammer den.

En enkelt gang om året, når vejret er godt, cykler vi til Tversted og får en halv meter pølse og en kæmpe Kalle fra blå ishus, og så trænger vi også til at cykle hjem.

Vi kender næsten hver en smutvej i en 15 km radius af Astrup, hver en høj og alle de rastepladser med bord og bænke, der findes. Der er altid indlagt et pitstop undervejs, hvor der kan indtages kulhydrater og væske alt efter smag. Nogle gange er der en, der taget en lille skarp med og et lille bæger til hver. Bare det ikke er uklar gammel dansk, som når nogle skal have ryddet op i gemmerne.

Der har været forlydende om, at det er sådan en lukket klub, men det er ikke sandt, så hvis der er andre, der lyst til er være  med, er I meget velkommen til at deltage.

De deltagende cykler er fra nye cykler til 50 års gammel rød sco cykel – alder spiller heller ingen rolle.

Det kunne måske blive en afdeling under Asif, hvis tilslutningen er stor nok og stemningen er for det, og så kunne man indimellem bruge cafeteriaet til en omgang kaffe og kage.

Kontingentet skulle så være som passiv medlemskab på 100 kr.

Oplysning om tiden rettes til Lisbeth og Kaj tlf.: 2221 8659

På cykelholdets vegne
Lisbeth og Kaj Jeppesen
Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net